Cześć, Toby!
Wygląda to pięknie, ale sprawia wrażenie wyreżyserowanego i wygenerowanego przez sztuczną inteligencję. Przepraszam, jeśli się mylę. Kilka uwag: dlaczego ludzie nie robią zdjęć z odsłoniętymi zasłonami, przy świetle zalewającym pomieszczenie i z wyłączonym telewizorem?
W opisie jest mowa o 3 sypialniach i 3,5 łazienki, ale w skróconym opisie jest napisane: 2 sypialnie i 2,5 łazienki. Poza tym powtarzasz się. Niech to będzie krótsze. W połowie tekstu znudziłam się i przestałam czytać.
I jeszcze jedna rzecz, która bardzo mi przeszkadza – przestań używać emotikonów. Są dziecinne i utrudniają czytanie.
Przeformułowałbym Twój opis, żeby usunąć powtórzenia, słowa „luksus”, „komfort” i „wyrafinowany”, a także żeby wyeliminować sprzeczność dotyczącą liczby sypialni, ponieważ najpierw jest mowa o 2 sypialniach, a potem o 3 oddzielnych sypialniach.
Witaj w Eden Court Apartments – nowoczesnym, w pełni umeblowanym apartamencie z 2 sypialniami i 2,5 łazienkami przy Nmai-Adjiriganor Road w dzielnicy East Legon w Akrze.
To wygodne miejsce, w którym poczujesz się jak w domu z dala od codziennych trosk. Jest idealne dla rodzin, osób podróżujących służbowo i gości odwiedzających Akrę.
W apartamencie znajdują się:
- Otwartą, klimatyzowaną przestrzeń dzienną z jadalnią
- Smart TV z aplikacjami rozrywkowymi
- W pełni wyposażoną, nowoczesną kuchnię ze sprzętem AGD, naczyniami kuchennymi i zastawą stołową
- Darmowa kawa i podstawowe produkty śniadaniowe
- Dwie wygodne sypialnie z łóżkami typu queen-size, klimatyzacją, smart TV i świeżą pościelą
- Dwie w pełni wyposażone łazienki oraz wygodna toaleta dla gości
- Bezpłatny parking
- Dostęp do sznurka do suszenia prania na podwórku
Aby ułatwić Ci pobyt w Akrze, oferujemy również: odbiór z lotniska i prywatne wycieczki po mieście.
Uwaga: w cenę pobytu wliczony jest początkowy limit zużycia mediów, obejmujący energię elektryczną, wodę, gaz i paliwo do generatora. Może obowiązywać dodatkowa opłata. Na wypadek przerwy w dostawie prądu dostępny jest również generator rezerwowy. Jeśli przed dokonaniem rezerwacji masz pytania dotyczące mediów lub korzystania z agregatu, skontaktuj się z nami.
Mam nadzieję, że te informacje okażą się przydatne.
Powodzenia i wszystkiego najlepszego
Susan 🙂
Dzięki, Susan. Poprosiłam współgospodarza, żeby zajął się opisami ofert, i na tym poprzestałam. Nie zauważyłam tych wszystkich dodatkowych sformułowań i sprzeczności. Twoja odpowiedź była pomocna.