Dzień dobry,
Właśnie otrzymałam ostrzeżenie od Airbnb, ponieważ jeden z gości wystawił mi recenzję z 3 gwiazdkami. I że być może podałam nieprawdziwe informacje w mojej ofercie.
Chciałbym to od razu wyjaśnić;
Sprawdziłam jeszcze raz moją ofertę, ale to, co pani Wendeline pisze o tym, że łóżko piętrowe jest bardzo wąskie, jest prawdą, ponieważ jest to mały domek, a w opisie wyraźnie podano, że łóżko piętrowe ma wymiary 70 cm x 200 cm. Więc pani mogła o tym wiedzieć.
Pani Wendeline stwierdza, że uznała to za zbyt drogie w stosunku do tego, co otrzymała. To jej opinia, ale mieszczę się w zakresie cenowym innych tiny house i oferuję domek w idealnym stanie, który jest chwalony za schludność i czystość.
Myślę, że pani czuje się trochę urażona, ponieważ nie mogła wejść do domku wcześniej niż o godzinie podanej w mojej ofercie. Dałam jej taką możliwość, ale nie chciała za to dopłacać. Nie pomyślała jednak, że musiałam zmienić plan sprzątaczki, aby spełnić jej życzenie.
Chciałabym również wspomnieć, że ta najemczyni zarezerwowała to miejsce dla swoich dorosłych dzieci, a sama ma domek 3 miejsca dalej na terenie parku. Jesteśmy praktycznie sąsiadami.
Dlatego bardzo mi przykro, że dała 3 gwiazdki, ale to jej opinia.
To, co uważam za niesprawiedliwe, to to, że Airbnb upomina mnie, chociaż w mojej ofercie nie ma żadnych nieprawd. Wszystko, co w niej wymieniono, jest dostępne. A domek jest w idealnym stanie!
Dlatego też chętnie odeślę Państwa do moich innych gości, którzy również napisali recenzję.
Chciałbym zobaczyć tutaj odpowiedź Airbnb.
Chętnie wynajmuję za pośrednictwem Państwa platformy i mam nadzieję, że będzie się to często zdarzać.
Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
Z wyrazami szacunku
Daniëlle Sterke
Bosplekkie