Cześć wszystkim! 👋
Jestem nowym gospodarzem z Tirany w Albanii i chciałbym nawiązać kontakt z bardziej doświadczonymi gospodarzami oraz uzyskać od nich szczere opinie.
Zacząłem przyjmować gości około 45 dni temu i obecnie zarządzam kilkoma apartamentami położonymi w pobliżu Międzynarodowego Portu Lotniczego w Tiranie. Apartamenty są przeznaczone głównie na krótkie pobyty, dla osób podróżujących przez lotnisko, par, rodzin i gości odwiedzających Albanię.
Jak dotąd moje doświadczenia są bardzo pozytywne. Zaczęliśmy otrzymywać rezerwacje i nasze pierwsze recenzje, a ja jestem naprawdę zadowolony z opinii, które do tej pory otrzymaliśmy od naszych gości.
Ponieważ jednak nadal jestem nowym gospodarzem, wiem, że mogę wiele poprawić.
Bardzo doceniłbym Twoją szczerą opinię na temat mojego profilu i ofert:
• Co Twoim zdaniem robię dobrze?
• Co mogę poprawić w moich zdjęciach, opisach, cenach lub konfiguracji oferty?
• Czy mój profil wygląda profesjonalnie i godnie zaufania z punktu widzenia gościa?
• Czy zauważasz jakieś błędy lub niewykorzystane możliwości?
• Jakiej rady udzieliłbyś komuś, kto jest gospodarzem od kilku miesięcy?
• Na czym Ty osobiście byś się skupił(a), aby zwiększyć liczbę rezerwacji i recenzji oraz widoczność na Airbnb?
Chętnie przyjmę szczere i konstruktywne uwagi. O wiele bardziej wolę uczyć się teraz od doświadczonych gospodarzy, niż później powtarzać ich błędy.
Z góry dziękuję i życzę wszystkim wielu udanych rezerwacji oraz wspaniałych gości! 🏡
Z wyrazami szacunku!